En ledig dag med en massa göromål.

 
 
Idag har jag haft en ledig dag från jobbet. Vilket såklart betyder städning, tvättning, fixning, lagning, handling, pyssling. Ja, ni fattar. Inte så stor ledighetsaura över denna onsdag egentligen. Men, nu ska jag inte vara bitter. 
 
 
 
Jag har också: 
 
 
1)
 
 
 
 
Tittat på Tusen gånger starkare och susat tillbaka till min skolgång och blivit så jävla förbannad över saker som hände. Jag har också tänkt att denna film kommer jag visa för mina framtida barn. Jag skulle också visa den i skolan om jag vore lärare. Sådana saker har jag tänkt. 
 
 
 
 
 
2)
 
 
 
Förberett och skrivit talkort till Superfesten a lá Supersnippan som kommer att äga rum på fredag! Jag kommer att vara konferencier och fabulösa kvinns som Clara Henry, Victoria Kawesa och grundaren av intagramkontot Svart kvinna kommer att tala. Dj:a gör bland annat grymma Ametist Azordegan och Mahoyo. 
 
Kommer bli fett och kul och pepp och fantastiskt! Eventet hittar ni här. Köp biljett! 
 
 
 
 
3) 
 
 
 
Känt igen mig och småflinat åt den här. (Tryck på bild för länk) 
 
 
 
 
Puss och godnatt!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Daniella 🌙 skriver:

Åh, jag älskar dina tips!

Den 2014-07-31 klockan 06:14:16
URL: http://daniellachanelle.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0