Krukpanik.

.
.
Idag gav jag mig ut på jakt efter fina krukor att plantera i. Med betoning på FINA. Det finns ju inga fina krukor någonstans? Cyklade runt som en liten dåre mellan Myrorna och andra loppisar. En vit för en tia fick följa med hem. Lite besviken, så jag bestämde mig för att titta på klänningar istället.

Vips hade jag hittat en gasqueklänning för 150 kronor.

Nu kommer mamma och pappa.
Ha en fin onsdag!Kommentarer
chi skriver:

åh! jag var och klämde lite på den där rosa klänningen på myrorna igår, med lite små ändringar tror jag den skulle vara hur söt som helst. Dock kände jag att 450 kr var lite väl för en klänning då jag ändå inte ska på någon bal :) Din var himla fin, är lite nyfiken på hur den ser ut på!

Den 2011-04-13 klockan 14:08:48
URL: http://linhchitranle.blogspot.com/
kajsa skriver:

himla fin klänning!

Den 2011-04-14 klockan 11:30:54
URL: http://kobranhuggertill.blogspot.com/
karin - trattoria skriver:

oh så fina

Den 2011-04-14 klockan 21:12:47
URL: http://trattoria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0