Lite klyschigt Hemma-hos-reportage sådär.

.
.
.
Min fina moster har inrett sin uteplats i sann shabby-chic stil. Med blommiga tallrikar, en fin kristallkrona och en massa krukväxter.

Fint!

Kommentarer
Rebecca skriver:

Snälla, fina Emelie! stort grattis till din nya lägenhet, så himla härligt! Jag blir lite avundsjuk må du tro, jag är också lite sugen på att flytta. Det gula påslakanet är precis som alla mina andra påslakan loppisköpt. Jag har så många, men hittar ofta fina, så om jag hittar något inom den närmsta framtiden så kan jag ju kanske köpa och skicka till dig och din nya lya :) Tack för dina så alltid rara ord. De värmer så gott. <3

Den 2011-04-27 klockan 22:55:18
URL: http://hallonsemla.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0