Sådär glittrande, sprakande glad.

.

Knarrande trägolv och högt i tak. En balkong med kvällssol och egna köksskåp och hyllor. Ett helt kylskåp och ett stort vardagsrum.
Jag håller på att dö av lycka. Sprudlande, gnistrande och totalt jävla sprängglad. Jag har köpt en lägenhet. Precis vid stationen i Uppsala. Som har allt det där en lägenhet ska ha.
Jag kommer ha köksskåp att ställa min tallrikar i! Kan ni förstå?
Lycka. Lycka. Lycka.

Kommentarer
Linda skriver:

ÅÅÅ GRATTIS!!!

vad härligt!

Den 2011-04-21 klockan 07:01:58
URL: http://prickigtochblommigt.devote.se/
Maria skriver:

Åh grattis! :D vad kul!!

Den 2011-04-21 klockan 14:29:29
URL: http://mariaeleonor.blogg.se/
Lisen skriver:

Grattis! Så underbart det måste kännas!

Den 2011-04-22 klockan 15:55:37
URL: http://slottsparksliv.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0