Världens finaste mamma.

.
.

När jag kom hem från Uppsala, till mitt flickrum där det alltid känns som om tiden stått still, så hade världens finaste mamma köpt en liten överraskning till mig. Kolla bara så fina flaskor och sedan luktar de fantastiskt gott också!

I övrigt så är mitt liv kaos just nu. Mitt rum är ett trassel av en oupppackad resväska, vissna påskliljor, sneda tavlor och gigantiska tvätthögar. Jag förstår då inte vad vi håller på med i skolan. Jag är trött så det förslår.

Nu tänker jag gå och lägga mig och sova en stund.


Kommentarer
Anonym skriver:

vad händer hos dig idag?:) kram!

Den 2011-04-07 klockan 15:06:49
URL: http://denisebjrk.blogg.se/
Rebecca skriver:

Vad gulligt av henne! Jag vet att de där prylarna luktar himla gott :) mitt liv är också lite kaos just nu. Vi får sova sött och ta tag i det imorgon istället! Kram

Den 2011-04-07 klockan 19:10:53
URL: http://hallonsemla.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0