Bibeln över retrolockarnas uppkomst.

.
.
.
.
.
.
.

 

 

I butiken Betty Page i Hollywood hittade jag denna fantastiska bok ”Vintage Hairstyling” som bara var tvungen att knölas ner i min redan överfulla resa väska och följa med hem. I den finns steg för steg-beskrivningar hur man ska gå tillväga för att skapa alla finfina retrofrisyrer och jag insåg redan efter några sidor att detta inte var så lätt.

 

Det finns hundratals olika pryttlar man behöver för att allt ska bli rätt. Olika sorters spännen och nålar, spolar och borstar. Ja, detta är en hel bilbel över de fantastiska retrolockarnas uppkomst men jag är beredd att anta utmaningen. Jag ska definitivt testa att göra minst en av dessa vackra skapelser under närmaste tid. Först måste jag bara inhandla de saker som behövs.

 

Tur att man har en mamma som är frisör!


Kommentarer
Hanna&mamma gittan skriver:

Vilken trevlig blogg emelie!! Mamma o jag har suttit o lusläst om dina tallrikar o allt vad det är:) vilken fin lägenhet du har också! Hoppas allt är bra med dig o plugget! Kramar

Den 2011-10-14 klockan 00:27:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0