En skatt i tallrikshavet!

.
.
.
.
.

 

 

 

Idag när jag stegade in på Röda Korset i Uppsala så var jag inte sen med att rusa fram till bordet med tallrikar. Det är faktiskt alltid dit jag först går, det gäller att prioritera. En snabb scan med ögonen genom porslinshavet och vad får jag se?

 

Uppsala-Ekebyfat och skålar för 25 kronor styck! Jag roffar åt mig hela traven och kan inte förstå vad tur jag har. Jag älskar den fyrkantiga formen på tallrikarna och de var i perfekt skick. Förutom mitt tillrikskap så hittade jag också ett väldigt fint gult paraply, salladsbestick, ett brunt durkslag, två kristallglas och en kristallskål.

 

En väldigt lyckad loppisrunda.


Kommentarer
Rebecca skriver:

De är urfina! Bra fyndat Emelie <3

Den 2011-10-12 klockan 17:00:21
URL: http://hallonsemla.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0