Frits Friska Fisk.

 

 

 

Titta, titta, titta! I helgen var min fina kusin och min moster och hälsade på hemma hos mig. Och gissa vad de hade med sig i inflyttningspresent? En fantastiskt fin fajansburk från Anita Nylunds design för JIE Grantofta. Serien heter ”Vår lilla stad” och burken var ingen mindre är ”Frits Friska Fisk”.

 

Åh, jag blev så glad! Jag hade läst om Anita Nylunds design i Tidningen Hus & Hem Retro och nu äger jag äntligen en egen. Hon fyndade den dessutom för 250 kronor på en retromässa i Växjö. Den brukar annars uppskattas vara värd 600-900 kronor.

 

Jag misstänker att detta kan vara början på en samlarmani. Men ska man ha en dålig vana ser jag detta som en lättviktare.


Kommentarer
Allt det gamla goda skriver:

personligen blev jag mer förtjust i hyllbården än i burken! :)

Den 2012-02-06 klockan 22:34:00
URL: http://alltdetgamlagoda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0