Sju sorters kakor och en vaxduk.

 

 

 

 

I fredags var jag på Röda korset och köpte lite nya dukar och en kokbok. Och en väldigt fin grön vaxduk som jag ska klä in mina möbler ute på balkongen i till våren. Åh, vad jag längtar!


Kommentarer
Allt det gamla goda skriver:

den "sju sorters kakor" har jag också! samt lite fler böcker ur den serien. finns grönrutiga, som handlar om grönsaker tror jag.. och blårutiga, orange-rutiga.. ica förlaget är det väl?

Den 2012-02-13 klockan 23:16:49
URL: http://alltdetgamlagoda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0