Våriga böcker.

 

 

 

Idag köpte jag tre nya böcker. Jag hoppas att insidan är lika fin som utsidan. För av någon märklig anledning lyckades alla böckerna se så fantastiskt fina och våriga ut.

 

Den allvarsamma leken av Hjalmar Söderberg. Det går an av Carl Jonas Love Almqvist. Och Mäktig Tussilago av Maja Lundgren.

 

Finare kurslitteratur får man leta efter!

 

 


Kommentarer
Amanda skriver:

Det går an är en mycket mysig liten bok.

Den 2012-02-27 klockan 15:30:36
URL: http://almostteatime.blogg.se/
Allt det gamla goda skriver:

håller med, vackra omslag!

Den 2012-02-28 klockan 22:59:05
URL: http://alltdetgamlagoda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0