Krysskoppar, krysstallrikar... ja kryss överallt!

 
Yepp, nu är det bestämt. Jag ska försöka skaffa mig en full uppsättning av Helmer Ringströms serie "Kryss" som han gjorde för Uppsala-Ekeby/Gefle 1957-1964. Jag har ju redan kaffekopparna med tillhörande fat och assietter. Första prio är mattallrikar, djupa tallrikar och nu såg jag minsann att det finns tekoppar också! (Bilden över.) 
 
Så om ni får syn på något där ute eller vill sälja något till mig, hör gärna av er!

Kommentarer
Allt det gamla goda skriver:

gillade också "kryss" innan men nu har jag snöat in på "neptun" istället. känner du till den? den finns i min kategori "jag söker". rasande läcker i blågrönt som passar i mitt kök!

Svar: Åh! Neptun är också fruktansvärt fina! Anledningen till att jag blev så himla "kryssig" är nog för att jag redan har en servis med assietter och små tallrikar. (hehe) Bättre att börja utöka det man redan har :)
.

Den 2012-10-14 klockan 20:37:18
URL: http://alltdetgamlagoda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0