Röda paprikobebisar!

 
Helt plötsligt när man stiger in i köket på morgonen så lyser något rött i fönstret. Något rött som inte varit där innan. Och gissa vad det var? Jo, tre röda paprikobebisar på min planta! 
 
Snart blir det skördefest!
 

Kommentarer
Julia skriver:

Å vad fint att plantera i en gammal senapsburk! :)

Den 2012-10-05 klockan 16:54:51
URL: http://klockrenare.wordpress.com/
Caroline skriver:

Åh vad spännande! Jag planterade paprikafrön i somras, och nu har jag fjorton olika plantor i sju krukor. Det har itne komit så långt att det har blivit några paprikor än, men det ska bli spännande att se om det blir det.

Svar: Åh! Jag hade också så många i början, men sedan bestämde jag mig för att lägga all kärlek på en utvald. Och med den kärleken så växte den till sig och snart kan jag skörda tre små paprikor minsann! Lycka till!
.

Den 2012-10-06 klockan 09:23:11
URL: http://wordsbycaroline.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0