Den skälver till på galgen av upphetsning bara jag nämner det.

 
Jag har ju varit ganska aktiv på Tradera på sista tiden. Jag har liksom hittat mitt stora sökord som bara omhuldar mig i fina klänningar. Jag kommer inte att avslöja det här, mohaha. Men det är inte allt för sällan en chansning att handla på internet. Ibland så kommer det hem ett plagg som inte alls ser ut som det man budat på. Försäljaren kanske knipsat in midjan på skyltdockan som gör att den får en helt annan modell än den modell som sedan finns i paketet som dimper ner på hallgolvet. (Detta hände mig med den här klänningen som jag så förväntansfullt väntade på. Det var mer en stor nattsärk än en sagolik sjuttiotalsdröm som försäljaren fick den att framstå som.) 
 
Men men, för att nu vända våra nu-är-det-snart-helg-och-det-ska-bli-asabra-väder-glada nunor mot något positivt istället, så tänkte jag visa ett lyckat Tradera-fynd. En grön underbar sak med lagom vidd i kjolen, fantastiskt knäppning i ryggen och lagom puff på armarna. Denna klänning ska, som det ser ut nu, få den stora äran att följa med till New York och gå på bröllop i slutet av april. (Den skälver till på galgen av upphetsning bara jag nämner det.) 
 
Puss på er så länge åh ni saliga läsare!
 

Kommentarer
lisa skriver:

tjusig klänning :)

Den 2013-04-12 klockan 12:59:19
URL: http://popflickan.blogg.se
Ida Nielsen skriver:

Sitter som en smäck! Bra fyndat!

Svar: Åh tack! Kollade precis in din blogg, gud vad mycket fint du syr! Du är verkligen jätteduktig! :)
.

Den 2013-04-12 klockan 15:51:34
URL: http://hebreiska.blogg.se/
Angelica Björlin skriver:

Tjusig som få! Kram :)

Svar: Tack! :)
.

Den 2013-04-16 klockan 23:44:16
URL: http://angelicasvarld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0