Det ultimata skrivbordet.

 
Mårten har flyttat in en del av sina möbler hem till mig. Eller ja, en del och en del. På grund av det redan rådande kaoset av ting och bristen av utrymme så är det väl egentligen bara en möbel som har fått plats och sedan har de andra fått flytta upp i vindsförrådet.
 
Och den fantastiska möbeln är det underbara skrivbordet ni ser på bilderna ovan! Jag skulle vilja kalla det det ultimata skrivbordet. Något svårmöblerat men shit alabama vad fint det är! Eller vad tycker ni? Jag älskar hyllorna för förvaring av diverse ting och även det faktum att det är omöjligt att ställa det så att det står mot en vägg. För hur jäkla trist är det inte att sitta vid ett skrivbord och stirra in i en vägg? Det kan ju inte vara nyttigt för kreativiteten!
 

Kommentarer
makiato skriver:

Vilket underbart skrivbord!

Svar: Visst är det! :)
.

Den 2013-04-08 klockan 11:40:06
URL: http://makiato.blogspot.com
Sarah - Har ni te? skriver:

Verkligen bra ju! Håller med om det okreativa med att stirra in i en vägg, men på något vis är det svårt att möblera annorllunda... har väl fastnat i något okreativt möbleringsparadigm kanske :)

Den 2013-04-08 klockan 22:37:47
URL: http://harnite.blogg.se
lisa skriver:

åh superfint skrivibord!

Den 2013-04-09 klockan 21:27:07
URL: http://popflickan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0