En sjuttiotalsdänga.

 
Denna sjuttiotalsdänga klickade jag hem på Tradera under påsklovet för bara 52 kronor. Jag älskar armarna men hade kanske önskat att det skulle vara en något vidare kjol så att röva fick plats utan att uppbringa korvskinn. Men jag hoppas att den sitter som en smäck. Nu inväntar vi paket från posten så får vi la se.
 
Jag har klickat hem en annan klänning också som jag hade tänkt att ha när jag ska på bröllop i New York i slutet av maj. (Yes, ni hörde rätt, jag ska på BRÖLLOP i NEW YORK!) Denna femtiotalsblåsa med vid kjol ska ni får se inom kort. Woop woop.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0