Om hyllor, hyllpapper och hyllremsor. I törpet!

 
För att fortsätta tjöta lite om törpet. Jag tänkte lägga upp ett inlägg som endast är tillägnat alla dess härliga skåp. För jag älskar skåp. Jag älskar skåp när de är stängda, jag älskar skåp när de är öppna. Jag älskar stora skåp, och jag älskar små. Jag älskar hyllorna i skåpet och jag älskar dem ännu mer om de har hyllpapper och hyllremsor på sig. Jag älskar hyllhandtagen och jag älskar hyllknopparna, helst om de är av ett äldre slag. Och jag älskar nästan alltid sakerna som finns i skåpen.
 
Nu råkar det ju vara så lyckligt att alla skåp i torpet var smyckade med hyllpapper med retromönster. Jag tror en del där ute förstår lyckan. Och så var hyllplanen målade gula. OMG! 
 
 
 
Rött med hjärtan och gult med blommor.


 
Notera fågelbajset och granbarren på golvet. 


 
Det gula igen. Och kolla in kastrullen! FIN! 


 
Jag älskar att själva hyllpappers-makaren använde sig av olika hyllpapper i ett och samma skåp. Väldigt charmigt tycker jag. Ett brun och blått-mönstrat, ett bara blått och så det gula överst. 
 
 
Kolla in resten av innehållet om törpet här! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0