Mikael hjärta Catharina.

cpAOvW on Make A Gif, Animated Gifs
 
Jag tar tillbaka allt ont jag sagt om Bonde söker fru (nej, det gör jag egentligen inte alls det). MEN till kvällens avsnitt tårades mina ögon då Mikael förklarade sin kärlek till Catharina. Det var så jävla fint. Så JÄVLA fint. Jag vet själv att jag är en hopplös romantiker så när mina tårar droppade ner i potatis och purjolökssoppan så blev Mårten inte ens förvånad. Faktum är att han blev blödig han också. 
 
 
 
Efter detta ögonblick spenderade vi resten av avsnittet i varandras armar, lyckligt sniffandes varandras hår och obekvämt spretandes med våra ihopflätade fingrar. Vill ni se the löööve med egna ögon kika in här. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Caroline Åsgård skriver:

Men va FAN! Jag som redan var blödig ikväll och så var jag tvungen att klicka på länken och gråta en skvätt till! Det är någonting speciellt med kärlek mellan två äldre personer som får det att tåras i ögonen. Jag svämmar nästan över varje gång jag ser morfar ta Styvis (mormor nr 2) i handen eller när han säger "Kärleken har det inte alltid varit men kommer den kommer alltid att vara, lilla Elisabet." Nej nu är det nog! Nu måste jag tuffa på mig!!

Den 2013-12-05 klockan 00:41:05
URL: http://minmormorsvind.blogspot.com
eli skriver:

åååh haha jag älskar dig emelie

Den 2013-12-05 klockan 12:38:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0