En hejdundrandes varm dag.

 
 
Idag har det varit hejdundandes jäkla varmt. Ja, sol från en klarblå himmel hela dagen. Jag har målat fönster och legat på en brygga och förkovrat mig i Maken av Gun-Britt Sundström. En väldigt fin dag alltså. 
 
 
 
 
Jag tänkte visa lite fler bilder från bryggan och diverse båtäventyr snart. Samt även ett måla-fönster-inlägg. För att bo i ett torp är jag väldigt dålig på att göra törpainlägg. Förlåt! Men det finns så mycket annat viktigt. Som gör att det brinner i fingrarna. Nu ska jag och Mårten se "När lammen tystnar" på VHS. Av någon jävla anledning... Hoppas ni haft en fin dag! 
 
 

Kommentarer
Longevity - en blogg om hälsa skriver:

Ja vi har med haft en kanondag!

Den 2013-07-09 klockan 21:40:20
URL: http://madelein.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0