Mamma, de är tillbaka!

 
 
Jag fick ett presentkort på ett par röda Mohedatofflor av mamma i födelsedagspresent. De har
varit slut på lagret ganska länge men nu såg jag att de kommit in igen! Jag blev så glad så
glad! Jag älskar Mohedatofflor. Jag har ett par av modellen Betty Cognac tidigare. Men i vår
ska de kombineras med de här Dolly Red. 
 
De finns att beställa här!
 

Kommentarer
Lotta skriver:

Hej. Jag kommenterar inte gällande skorna även om de är fasligt fina och jag är gräsligt avundsjuk. Nä, det jag har frågor kring är pälsängrar för om jag inte minns fel så har du också drabbats av detta lilla kräk någon gång eller är det något jag inbillar mig? Om det är så att du känns vid mitt påstående skulle jag var glad (tacksam menar jag ju) om du kunde dela med dig av tips på hur man blir av med dem.

Kram från desperat.

Svar: Hej Lotta! Tack, visst är de fasligt fina! Alltså, jag har ju hittat bruna baggar då och då i min lägenhet, men jag tror faktiskt inte att det är pälsängrar. Jag har ingen aning om vad det är för något och nu var det längesedan jag såg någon. Det är väldigt frukstrerande att ha ohyra hemma och värst är det väl när man bor i äldre hus och lägenheter. Hoppas det löser sig! Uppdatera mig gärna. Ett tips är väl att grundstäda hela lägenheten, alla skrymslen och vrår. Garderober, skafferiet allt. Det gjorde jag för ett tag sedan. Kanske därför jag inte sett dem på ett tag! Lycka till! Kram
.

Den 2013-03-26 klockan 16:44:53
URL: http://tantenlottali.blogg.se/
Lotta skriver:

Tack snälla för svar :) Jo, jag har spårat ur totalt här och har dragit igång med en bautamegajumbo städning som inkluderar att frysa/ tvätta iprincip allt utom sängstommen och soffan och detta pga. skalet efter 2 larver på en påsk-kyckling. Jag skäms för att säga det men jag kommer att spraya med super miljöovänligt medel (radar) men jag har också fått hem röd ceder i form av små trähjärtan som jag ska placera ut i olika lådor och skåp.

Kramkram! Och nätkärlek till dig!

Svar: Åh, fy! Usch, vad synd! Jag lider med dig! Lycka till!
.

Den 2013-03-26 klockan 18:41:52
URL: http://tantenlottali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0