Törpalivet.

 
Hej alla nya läslusar! Ni missar väl inte min kategori Törpalivet?! Här kommer jag nämligen gå bananas i sommar och skildra mitt och Mårtens liv i en liden liden stuga utanför Uppsala. Vi har inget rinnande vatten och ingen toalett. Duscha ska vi göra i en liten egenpysslad box i trä på tomten. Visst låter det underbart? Ja, i mina drömmar skuttar vi hand i hand fram över dimhöjda ängar vareviga kväll. Mårten med ett gäng braxar i en fiskehåv som han slängt över ena axeln och jag med blomster i håret och myggbett på varenda lediga millimeter av min kropp. 
 
Det kommer inte regna en enda gång. Jag kommer aldrig tröttna på flugsurr. Mårten kommer bajsa blommor på dasset. Fågelbajset som dimper ner i min skalle när jag ligger i solstolen kommer jag bara skrattande tvätta bort i det iskalla källvattnet och le mot Mårten med mina vita tandrader. 
 
Ja, ni fattar. Sagolikt alltså. 
 
 
 
Förresten, törpalivet fortsätter redan i helgen då det blir dags att måla den inglasade verandan. Detta kommer att dokumenteras. For sure. 

Kommentarer
CharlottaSofia -Diy, fashion, design & me skriver:

Skitsamma (no pun intended) vem som bajsar vem i håret! Det låter ändå underbart!:-)

Den 2013-05-20 klockan 22:20:14
URL: http://charlottasofia.wordpress.com
CharlottaSofia -Diy, fashion, design & me skriver:

Skitsamma (no pun intended) vem som bajsar vem i håret! Det låter ändå underbart!:-)

Den 2013-05-20 klockan 22:20:37
URL: http://charlottasofia.wordpress.com
SANDRATORN.SE - TÄVLINGAR I BLOGGEN! skriver:

Svar: Varsågod! :)

Den 2013-05-21 klockan 02:17:42
URL: http://sandratorn.se
Överlevnadsguiden skriver:

Haha, vilken underbar beskrivning av en tyvärr högst osannolik upplevelse! Jag hoppas ni får det härligt och att myggorna och fåglarna är snälla mot er. ;-)

Svar: Yepp, to good to be true! :)
.

Den 2013-05-21 klockan 12:38:40
URL: http://www.overlevnadsguiden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0