Snurror in i oändligheten.

 
Igår var det en fantastisk curldag faktiskt. Håret bara krullade sig av sig självt och bildade fantastiska små snurror vid skalpen. Att lite babyhår står upp överallt annars är en världslig sak. Nu börjar alltså luggen äntligen uppnå en längd som är lätt att trixa med. Jag älskade ju min lugg. Och den kanske kommer tillbaka en vacker dag.
 
 
 
Men just nu ska det snurras in i oändligheten. 
 
 

Kommentarer
Tova skriver:

Har du hunnit att läsa:
http://www.hallonsemla.se/2013/09/03/som-om-det-aldrig-hant/#comments

Svar: Rebecca är min goda vän så jag har varit informerad under processen. Väldigt tråkigt! Hon är ju annonsör på min blogg. Hoppas att det löser sig. Hon är ju så fantastisk!
.

Den 2013-09-03 klockan 19:31:21
Fia-H E V O N E N S skriver:

Åh vad fint! Kan du inte göra en beskrivning på hur du gör? Mina blir alltid så konstiga, haha!

Föresten, jag hittade en film på Filmarkivet som jag tror kan vara av intresse. Kvinnomänniska, heter den... http://filmarkivet.se/sv/Film/?movieid=684&returnurl=http://filmarkivet.se/sv/Sok/?q%3d%26minyear%3d1950%26maxyear%3d1970

// Fia -HEVONENS
www.hevonens.com

Svar: Men fy fasen vilket fint tips!! Tack! Det ska jag titta på! Jag ska försöka göra en beskrivning snart. Det är många som frågat! Jag måste hitta tid (det är så mycket just nu)
kram!
.

Den 2013-09-03 klockan 20:29:48
URL: http://www.hevonens.com
Linda skriver:

Alltid kul när håret bara gör precis som man vill för en gångs skull! Och så det där med lugg. Ca en gång i mnd så får jag hejda mig. Klipp. Inte. Luggen.
-Men de e u sååå fiiint!
-Ja men så kan du göra så mycket annat med lång lugg. Typ som du har pinnat nu.
Bara fantasien som sätter stopp. Kommer förmodligen stänga av rösten i ryggen en dag och klippa till den där perfa BettyPage luggen igen. Men idag har jag as-stor rullad lugg. För att jag kan :D

Den 2013-09-07 klockan 12:05:18
URL: http://misslindylee.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0