Tygpåsen!

 
 
Ni var några som frågade vartifrån jag köpte min tygkasse. Det var en bra fråga då jag själv totalt glömt bort vart jag hittade den. Men efter lite forskning hittade jag sidan. Zazzle.se! Där finns hur mycket tygpåsar som helst med olika tryck. Nästan oanständigt och jobbigt många. Klicka på bilden ovan för att susa till feminism-påsarna. 
 
 
Puss!
 
 

Kommentarer
sarah skriver:

Hittade en tygkasse där det stod "Men suck". Är antifeministiskt och den borde tas bort,ska skicka in klagomål.

Den 2013-09-27 klockan 10:26:00
Johanna Retrolover Alm skriver:

Grymt bra tips!!!

Den 2013-09-28 klockan 14:54:10
URL: http://retrolover.blogg.se/
elinor skriver:

hej emelie
det är så kul å läsa din blogg när det glöder om dig och det kommer många inlägg. det är lika kul när det kommer inlägg mer sällan. jag fattar att det inte känns kul att blogga hela tiden, men tappa inte geisten! blogga för din egen skull, eller vad man ska säga - känn inte press på att ge vad "bloggläsarna vill ha". så känns det kanske lättare. eller... nu kankse jag satte press på dej! äh, kör på det du vill bara. kram

Den 2013-09-28 klockan 18:46:39
URL: http://elinorwarholm.blogg.se
Tove Malmgren skriver:

Hej! Jag hittade en intressant video på youtube nyss och tänkte på dig! Vet faktiskt inte om du kollar på Adventure Time, men du kanske vill börja efter att ha sett den här videon!
http://www.youtube.com/watch?v=uqtNSdDFGBM

Tack för en underbar blogg att läsa på!
kram!

Den 2013-09-30 klockan 19:19:57
URL: http://biffigt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0