En ny blommig byxdress.

 
I torsdags, alltså igår, var jag på pressfrukost på Beyond Retro. Temat var bröllopsklänningar och ramades in med bubbel i kupade glas och croissanter. Ni ska få se bilder på detta senare. Kan avslöja att jag för första gången testade en brudklänning. En fyrtiotalare. Den var smashing *går nu i giftastankar* (hehe) 
 
Självklart kunde jag inte hålla fingrarna borta från byxdressarna. Jag köpte denna blommiga som är lite blek i färgen men som jag tänker kommer att vara jättefin i sommar med lagom brunbrända ben och mohedatoffels. På tal om Mohedatofflor förresten, håll utkik nästa vecka för ännu en tävling (exiting times!) 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Johanna skriver:

Fin :)

Den 2014-03-21 klockan 16:53:48
URL: http://www.jojosmind.blogg.se
Linn skriver:

Fint!

Den 2014-03-21 klockan 19:34:39
URL: http://raur.blogg.se
Elin Bjurek skriver:

Vad söt! Du passar sjukt bra i den!!

Den 2014-03-21 klockan 19:36:30
URL: http://elinbjureks.se/
Hannah skriver:

Kika gärna in i min blogg, ställ gärna frågor så det blir lite mer "fart" i bloggen också! :) (http://miniwiini.blogg.se/)

Den 2014-03-21 klockan 19:48:22
URL: http://miniwiini.blogg.se/
Anna skriver:

super söt byxdress! drömmer mig framåt till sommaren där man kan ha kjolar och flip-flops och vara brunbränd och så... kram Anna

Den 2014-03-21 klockan 21:13:21
URL: http://typneon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0