F!ltrerar mig!

 
 
 
 
 
 
 

Jag har fått dille på F!:s filter. Det är så jävla fint. Så jag sitter på jobbet och filtrerar alla bilder jag kommer över. (Jag är medveten om att ordet filtrerars innebörd är en annan, men jag hittar på mina egna ord. Och i detta sammanhang passar det väl bra?)
 
Kom igen nu, börja f!ltrera du också! Gå in här och välj en bild. Lägg gärna upp den som profilbild på Facebook för att ge F! ditt stöd.
 
 
 
Tillsammans skriver vi historia!
 
 

Kommentarer
Ung Tant skriver:

Gillart! Kan verkligen fastna i att lägga på filtret på olika bilder. Ska nog också ta och blogga om det och försöka sprida det vidare ännu lite mer!

Den 2014-03-19 klockan 23:37:44
URL: http://ung-tant.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0