☜♡☞ Glad Kvinnodag! ☜♡☞

 
 
  
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ses vi på Bangs fest ikväll? 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Vicky skriver:

HURRA!

Den 2014-03-08 klockan 22:54:00
URL: http://vickys.se/
Emma skriver:

Emelie! Jag såg den fina Moonrise Kingdom-dressen du köp på Asos. Blev så sugen på en likadan. Om den inte är slutsåld kanske du kan länka till den? Har letat själv, men finner den ej :<

Kram <3

Svar: Den var på rean och verkar vara slut... :( Men det finns fler på http://www.popstockholm.com/ <3
.

Den 2014-03-09 klockan 12:39:18
Daniella 🌙 skriver:

nånting som skulle vara bra om du tog upp (du som har en stor blogg)

Jätteviktig information:
6 kamrater i Malmö har under natten blivit misshandlade och knivskurna av nazister. En person ligger fortfarande nersövd och svävar mellan liv och död.

Kl 16 samlas de i Göteborg som kan på Järntorget för att manifestera mot nazisternas våld. Malmö kör en manifestation kl 15 på Möllevångstorget. Stockholm kl 18 vid La Mano.

Den 2014-03-09 klockan 14:46:32
URL: http://vapenbroder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0