#Kärleksbomba-kampanj!

 
 
Okej allihopa. Nu MÅSTE ni faktiskt göra mig en tjänst. Annars kommer jag att slänga in handduken och sluta blogga. (Nej, jag skojar) Men imorgon är det ju som bekant Internationella Kvinnodagen. I samband med denna fantastiska dag startar Kvinna till Kvinna sin kampanj vid namn #Kärleksbomba.  
 
Syftet med kampanjen är att öka kännedomen om den oumbärliga roll kvinnor som utmanar spelar i det globala arbetet för fred. Kortfattat kommer kampanjen gå ut på att försöka få människor att engagera sig och uppmärksamma detta genom att kärleksbomba en kvinnorättsaktivist genom Facebook, Twitter, Instagram eller på sin blogg.
 
Alltså. Nu får ni alla se till att kärleksbomba världens kvinnorättsförsvarare och ge dem ert stöd och kärlek. Detta går till på följande sätt:
 
 
1) Ta ett foto med ett enkelt kärleksbudskap - ett självporträtt, ett hjärta, eller ett
     nedskrivet budskap.
2) Sprid ditt foto via Instagram, Twitter och Facebook. (Lägg gärna upp på din
     blogg om du har en)
3) Hashtagga bilden med #kärleksbomba och tagga Kvinna till Kvinna
4) Instagram: @kvinnatillkvinna, twitter: @Kvinna_t_Kvinna, Facebook:
     Kvinna till Kvinna
5) Om du vill vara med i vårt kärleksalbum på Facebook så mailar du din
     bild via Facebook eller till karlek@kvinnatillkvinna.se
 
 
 
Vi ser sedan till att era bilder når några av de kvinnorättsförsvarare vi samarbetar med. Till exempel Lanja, som arbetar mot hedersvåld i Irakiska Kurdistan, Maia, som utbildar kvinnor i utbrytarregionen Abchazien och Nelly, som driver ett kvinnokooperativ i Liberia. Läs mer om dessa kvinnor inne på vår kampanjsida här.
 
 
 
Ni kan också:
 
 
 
 
 
 
 

 

 


Kommentarer
Madeleine skriver:

Har antagit uppmaningen och kärleksbombat på min blogg.

Svar: <3
.

Den 2014-03-07 klockan 19:56:35
URL: http://whitemaskgirl.wordpress.com
Hannah skriver:

Sån bra grej! Jag har lagt upp en bild och kärleksbombat på min blogg. c:

Svar: <3
.

Den 2014-03-09 klockan 13:45:39
URL: http://bullehund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0