Den flygande pizzaslicen.

 
Haha, jag har skrattat åt detta hela dagen. Jag bara tänker mig stämningen som uppstår och så Jimmies lite lätt irrande och provocerade blick uppåt. Men han fortsätter och tala medan publiken skruvar stelt på sig. En krystad stämning helt enkelt. Som ingen låtsas om för det finns ingen humor och ingen kärlek. 
 
 
 
 
Vem är detta geni? Uppenbara dig!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Susanna skriver:

Efter att ha sett detta klipp (https://www.youtube.com/watch?v=qWSm-1QqOuE) Frej Larsson (Maskinen, Far & Son) lade upp på youtube verkar det som om hans pizzaplizecrew låg bakom det! I vilket fall som helst var det genialiskt och himla kul.

Svar: Haha tack Susanna för upplysningen! :)
.

Den 2014-05-03 klockan 22:11:28
URL: http://allaandradagar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0