Nillas Handelsbod.

 
För ett tag sedan fick jag ett väldigt trevligt och platt paket på posten. (Alltså, hur jävla kul är det inte att få paket, brev eller avier i brevlådan? Barnsligt kul) Inuti paketet fanns en fantastiskt fin plåtskylt från Nillas Handelsbod. Jag tänker att den kommer att passa perfekt i mitt nya kök där jag tänkt ha gult och mintgrönt som huvudfärger. 
 
Tack tack tack! Kika in i deras webshop för att se just min skylt och mycket annat fint. Bland annat vackra knoppar till köksluckor och skåp. Just nu får du 15% rabatt på deras lantliga inredning om du anger koden "enblommigtekopp" i kassan. Skynda, fynda! 
 
 
 
 
 

När du handlar lantlig inredning hos Nillas Handelsbod får du 15% rabatt om du anger koden "enblommigtekopp" i kassan.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Jenny olofsson - For Old Times' Sake skriver:

Åh vilken vacker skylt! Himlans snygg <3

Den 2014-05-10 klockan 12:11:51
URL: http://idajennymathildaolofsson.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0