Hej hej rensning buuu för kaos.

 
 
 
JAG HAR FÖR FARAO KLÄDER EXAKT ÖVERALLT! Jag måste leta leta leta innan jag hittar tröjan jag tänkt ta på mig. Om jag ens minns vilka tröjor jag har pga kaos. 
 
 
Därför kommer en garderobrensning äga rum ganska snart och vinterkläder ska rensas bort och ersättas med våååååårplagg. För det måste väl vara dags nu? Eller vågar man? Ofta så är det ju just den aktiviteten som brukar utlösa en smärre snöstorm... 
 
 
 
 
 
Det braiga är att en massa kläder kommer att läggas i kartonger och inom en snar framtid säljas för en billig penning. Mer info om detta kommer att komma imorgon så håll ögonen öppna! Tjoho!
 
 
 

Kommentarer
Anonym skriver:

Åh hoppas detta betyder tradera-loppis på g :)

Den 2015-04-22 klockan 13:48:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0