Och vinnaren är...

 
 
Jag har nu ÄNTLIGEN korat en vinnare i tävlingen om Mohedatofflorna! Tidigare har jag gjort lite halvtaffliga viedos där jag presenterar vinnaren men det glömmer vi bort nu och går tillbaka till den gamla hederliga gif:en. (En halvtafflig sådan istället alltså) Och vem giffar inte bättre än självaste Grynet?! Jag låter alltså henne berätta vems fötter som ska bli så ända in i helvetes glada av att få ha mohedatoffels på fötterna:
 
 
 
 
 
 
 
 
Grattis grattis Elvira! Om det möjligtvis var fler Elviror som tävlade så är vinnaren den jag skickat ut ett mail till. Svara på det så kirrar vi dina skor! 
 
 
 
STORT TACK till alla som tävlade och delade med sig av sina fina sommarplaner! Jag har tagit inspo ska ni veta. Tack också Mohedatofflan och puss på din träsula i äkta trä!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0