Lite sommar-outfittor.

 
Jag är så trött på kängor och strumpbyxor med fleecefoder. Tjocka knästrumpor och ullkoftor och tjocka jackor och raggsockor buuuuuu. 
 
Jag slänger därför upp lite sommaroutfittor. 
 
 
 
 
 
I juni bodde jag fortfarande i Uppsala och hade på mig min blommiga klänning från Humana mest hela tiden. Jag pendlade in till Stockholm och jobbade på hemtjänsten på söder och klänningen luktade svett och försommar. 
 
 
 
 
 
Så flyttade jag till Stockholm i juli och sålde mina Guldfittor på Debaser Strand i samarbete med Femtastic och då såg jag ut såhär. Byxdress från Beyond Retro och guldkofta från Stadsmissionen och skor från Myrorna och hatt från någon mässa. Jag svettades mycket på överläppen och jobbade 6 dagar i veckan. Badade från Gröndalsklipporna och tittade på båtarna och drack ganska mycket vin. 
 
 
 
 
 
Precis i början av augusti köpte jag en rosa byxdress på Beyond Retro och var konferencier på Supersnippans Superfest. Samma dress bars i pridetåget där jag gick med fi och allt var så fint och rosa och varmt och grönt och levande. 
 
 
 
 
 
Köpte en kjol på Beyond Retro. Blus från Myrorna. 
 
 
 
 
 
Färgade håret lite rosa och köpte en kattig polo på Humana. 
 
 
 
 
 
 
Kastade behån och gjorde mycket snurror i håret. 
 
 
 
 
 
Blev galen i allt som var glittrigt och hittade en röd klänning på Humana. Glittriga strumpor från Monki i skor från Tjallamalla till. Och så två bullar i håret. Det var tyvärr inte riktigt min grej och blev en engångshändelse. 
 
 
 
 
 
Åkte till Uppsala på Annas 25-årsfest och hade klänning från Stadsmissionen på mig. Snurror i håret och skor från Myrorna. 
 
 
 
 
 
Det blev september och sommaren började sucka sina sista suckar och jag frös lite grann. I kjol från Beyond Retro och blus från Myrorna. 
 
 
 
 
 
Kjollängden blev längre och övergick till byxor och sedan strumpyxor och ja, sedan till fleecefodrade och jackor osv osv. Kjolen och tröjan är från Monki. 
 
 
 
 
GUD VAD HÄRLIGT JAG VILL HA SOMMAR NU.  
 
 
 
 

Kommentarer
Lisa skriver:

Hej! Vad pluggar du?? Du har en skitbra blogg.

Den 2015-02-05 klockan 22:37:29
Mikaela skriver:

Åhhh vill också ha sommar NU!

Den 2015-02-05 klockan 23:10:56
URL: http://bympv.blogg.se
LisaMarie skriver:

Alltså sjukt snygga ben du har alltså ^^

Den 2015-02-06 klockan 08:44:54
URL: http://lisamariesvarld.blogspot.com
Matilda skriver:

Ack, sommarvärme och klänningar :( men eeh, fleecefodrade strumpbyxor lät väldigt intressant än så länge, vars får en tag på såna? :D

Den 2015-02-06 klockan 08:52:32
Daniella 🌙 skriver:

Outfit i plural ♡♡

Den 2015-02-06 klockan 09:10:23
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Stina skriver:

<3 hjärtis. blir så sugen på sol klippor vin dig osv

Den 2015-02-06 klockan 10:52:09
Lennon skriver:

Du är fortfarande lika vacker och trots att vi inte har mejlkontakt längre hoppas jag att du kommer ihåg vem jag är. Ta hand om dig och fågelsjälen i allt vad livet innebär. Snart är det sommar.

Den 2015-02-07 klockan 00:14:35
URL: http://litenmisantrop.blogspot.se
Matilda skriver:

Oh wow, så mycket fint! Längtar till sommaren & älskar din rosa byxdress!

Den 2015-02-09 klockan 23:41:29
URL: http://emmamatildahoglund.blogg.se
klarabara skriver:

Orkar inte ens lite hur förbaskat snygg du är, fy fasen vad fab. Skulle dessutom hugga av mig högerhand (är högerhänt) för den byxdressen!

Den 2015-02-16 klockan 18:53:06
URL: http://thizell.blogg.se
christin skriver:

väldigt fina, tjusiga och inspirerande outfittor. Speciellt det rosa byxdressen om jag får säga mitt :)

Den 2015-02-22 klockan 16:59:26
URL: http://midis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
















SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0