Pussypowers Fitt-tvål.

 
 
Jag tyckte min Aco intimtvål var lite väl tråkig så jag tog mig friheten att designa en egen etikett. Och ja, det känns faktiskt som fitty har lite mer power idag. Pussypower. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Mia Hansson skriver:

Bra ide´! Kanske att jag härmar för att undvika att sönerna tar min tvål till håret. Är i den åldern där guldfittan skrämmer mer än lockar ;)
Kram

Den 2015-02-26 klockan 20:04:39
URL: http://baralillaja.blogspot.com
Malin skriver:

Ååååhhhh... Inte för att vara den som är den - men tvätta inte fittis med tvål! Inte ens pussypower fitt-tvål!;) Vanligt vatten duger alldeles utmärkt, tar bort svett och oönskad lukt men bevarar den önskade dito samt den finfina bakteriefloran!

Den 2015-02-27 klockan 01:47:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0