Mammas tröja.

 
 
Hoppsan! Mammas tröja råkade visst följa med packningen från Växjö när jag åkte tillbaka till Stockholm för ett tag sedan. Den är en gammal goding med trumpetarmar från Polarn & Pyret. Långt långt tillbaka i katalogerna. Och byxorna är från Dr Denim. 
 
 
 
 
Puss! (Och mina bilder fortsätter att vara så jävla suddiga. Jag fattar inte. Någon som gör? Är så oteknisk och hatar sånt här)
 
 
 
 

Kommentarer
Lolli skriver:

Vad använder du för kamera? Försök att korta slutartiden så borde du få bättre skärpa. Kanske att du måste kompensera genom att öppna upp bländaren då för att bilderna inte ska bli för mörka istället. Lycka till!! :)

Den 2015-07-15 klockan 11:47:11
Nathalie Isaksson skriver:

Alltså jag kan inte släppa den snygga teakbyrån i bilderna du lagt samman där du står rygg mot rygg nästan. Hade den byrån funnits i verkligheten hade jag velat ha den igår.

Den 2015-07-16 klockan 20:01:09
URL: http://nathalieisaksson89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0