Hej och hejdå på ett litet tag.


Ärade läsare, ni vet nog att jag älskar er. Väldigt mycket. Men just nu använder jag inte min dator och internet alls. Det märker jag att inte ni heller gör för jag har märkt att ni droppat av. Jag hoppas innerligt och från botten av mitt hjärta att ni kommer tillbaka. Det måste ni! Grrr. 

Jag tänkte i alla fall demonstrera, med ett par bilder, vad jag pysslar med senaste tiden: Jobbat. Väldigt mycket. Jag springer runt på Söder varje dag och moppar, steker, torkar, leder, lägger om, medicinerar, gråter, tappar, tröstar och putsar. Ibland tar jag en paus och lägger mig på en bänk på Greta Garbos Torg. (Ganska ofta) 

Står i kön till Trädgården med min vän Anna. 

Hamnar på bild. Rödvinssusig. 

Handlar ingredienser till Vietnamesiska vårrullar på en asiatisk livs på Ringvägen. 


Tillagar vårrullarna i en lägenhet på Gärdet. 

Besöker Gröndal och peppar peppar peppar inför att nycklarna till min lägga kommer att ligga i mina händer på måndag. 
Solar på Gröndalsklipporna med en solstol mellan bena och tänker att Gröndal är den finaste plats på jorden. 

Och så packar jag. Och allt är kaos. Men hoppfullt. 


Med detta sagt vill jag härmed säga att min blogg tar en liten sommarpaus. Säkert inte så lång. Bara tills allt är iordning i min nya lägenhet och i min skalle. Tills vi hörs igen vill jag att ni njuter skiten av denna sommar och säg gärna hej om vi ses. (Träffade två fina tjejer på Trädgården i lördags och det var väldigt fint.) Detta betyder tyvärr också att försäljningen av Guldfittor tar ledigt. MEN det går bra att beställa. Ni hamnar på väntelista. Och jag återkommer till er snart! 

När vi hörs igen kommer ni få se allt från min nya lägga och följa med i processen. Lite annat kul kommer också hända. Hihi. Vill ni mig något (bara säga hej eller fråga något) så maila gärna info@enblommigtekopp.se. 


Puss och en massa kärlek, systerskap och power. 
Kommentarer
Zebra skriver:

Jag lämnar aldrig din blogg. Det är min favorit all times. När du inte uppdaterar läser jag gamla inlägg och bara njuter av hur fint allt är.

Svar: <3
.

Den 2014-07-10 klockan 14:43:49
URL: http://yoxxcantbeperfect.blogg.se/
Alexandra skriver:

Inte jag heller! Lycka till med lägenheten!

Den 2014-07-10 klockan 20:16:26
URL: http://www.elsaalexandraandersson.wordpress.com
Mia skriver:

Åh, fint att du ändå hinner ta en liten paus mitt i allt susande, jag vet hur hemtjänsten kan vara, som sagt.

Ta hand om dig, hoppas att vi kan ses och ta oss ett litet glas eller liknande snart :D

Svar: Det hoppas jag också! <3
.

Den 2014-07-11 klockan 01:10:00
URL: http://byggmia.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0