Paris hej.


Nu åker jag till Paris med världens bästa vänner. Sedan skumpar vi fram på rälsen genom hela Europa. Snart är jag tillbaka. Tills dess, ha världens finaste junimånad!

När siri fyllde år.

.
.
.
På siris födelsedagsfest så bjöd hon på en massa bakverk i miniform. Små mini cupcakes, minimaränger i rosa och vitt, små hallongrottor och fantastiskt goda minibiskvier.Sommarblommigt.

Något fint med sommaren är att cykla hem i sommarnatten med bara ben och en blommig kjol fladdrande runt benen.

Kaffekoppar i äppelträdet.

.
.
.
.
.
Idag var jag och mamma på loppisrunda. Vi gick och kikade runt i lador med knarrande trägolv och fikade under äppelträd med hängande kaffekoppar och kannor på Östregård.

Senare så åkte jag och min bror ner till helgasjön och tog årets första dopp.

En fin söndag.

Fina dagar.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nu är jag tillbaka efter fina dagar i stockholm.

Sommarlov.

.

Allt är så fint. Alla tal är hållna, alla hemtentor skrivna och alla böcker undangömda och tillbakalämnade. Och imorgon åker jag till stockholm och sedan hem till växjö.

Sommar, fina sommar.


Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida