One of these days, these boots are gonna walk all over you.

 
 
 
Köp inte nya höstskor Emelie. Köp inte nya skor. Köp inte någonting Emelie. Stå emot. Stå emot. You can do it. Kämpa för fan. Kämpa! 
 
 
 
Nynnar på Nancy Sinatras låt och klickar med fradga igenom bilder på sexiga boots på Etsy och Pinterest. Dreglar. Det pirrar till i tårna. Spritter till i den förhådnade klumpen av död hud på min häl. De små envetna svarta, tjocka hårstråna på stortån kröker sig av vällust när jag pinnar pin efter pin efter pin och tiden går och hela kvällen går och allt jag kan tänka på är skor. Skor. Skor. Jag vill ha skor! Klumpiga 90-tals kängor eller sammetsstövlar. 70-talsplatåer. Röda stövlar i mocka med snörning. Så jag lägger dem i den lilla kundvagnen uppe i högra hörnet och låtsas att jag ska köpa dem.
 
Sedan kommer jag ner på jorden. Andas ett djupt andetag. Påminner mig om min skolåda på vinden. Den under sängen. Den ovanför garderoben. Skohyllan i hallen. Ställer datorn åt sidan. Tar en snus. Går ut och tittar på min skohylla och konstaterar att inga av de skor som står där får min döda häl att darra. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss!
 
 

Kommentarer
Tula skriver:

Pinterest är sååå farligt. Man kan ju bygga ett helt nytt liv där?!? Älskar.
WWW.lejonpart.wordpress.com

Den 2015-10-14 klockan 12:36:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0