San Francisco och en ny blus.

.
.
I San Francisco hittade jag en fin röd blus på Forever 21. Och eftersom dollarn är så låg så blev den väldigt billig också. 120 svenska kronor minsann.

Kommentarer
Hanna skriver:

blusen var alldeles förtjusande!

Den 2011-08-26 klockan 11:49:23
URL: http://noabsolutetruth.blogspot.com
kajsa skriver:

dollarn var lika låg när jag var i usa och hej och hå vad jag handlade. som om det inte fanns ngon morgondag. Men forever 21 är ju mer än bara billigt. det är ju så billigt att man nästan kissar på sig av glädje!

Den 2011-08-26 klockan 22:11:58
URL: http://www.aenigma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
















SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0