Himmelsk limefrosting och venetianska masker.

.
Igårkväll trängdes jag, Siri och Agnes i mitt korridorskök och gjorde minicupcakes med rosa limefrosting. De blev faktiskt himmelskt goda. Jag vet inte hur jag överlevde innan jag hittade Theresias recept på vaniljmuffins. De blir så himla saftiga och goda. Testa testa testa!

De himmelska små mumsbitarna ska avnjutas ikväll hemma hos Agnes innan vi beger oss till kulturgasquen på vdala. Med finklänningarna och de venetianska maskerna på.
Emeliefrida 2011-02-18

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0