Tre små väskor utan livlina.


Jag vet inte om jag ska säga att jag är otroligt slarvig och klantig eller om jag är bekväm. Men när jag har en väska med mig så vill jag alltid att den ska ha en axelrem. Den ligger tryckt på min axel och när jag springer till bussen, tappar plånboken i golvet på ICA eller dansar i takt med solkatterna av en discokula på någon nation. Så jag har glömt bort mina fina väskor som inte har någon livlina.
.

Min favorit köpte jag på Lisa Larsson i Stockholm för två somrar sedan. Det har hänt något med innefodret så allt som ligger i väskan blir fulla av små bruna korn. Jag kan inte för mitt liv förstå vad allt det där bruna kommer ifrån. Den har i alla fall fått åka buss i London, fått ligga i gräset i Hyde Park och nästan blivit borttappad i dimmiga sommarnätter.
.
Min balväska. Har nog bara använt den då. Men den hittade jag i Malmö när jag var där med Maks alldeles innan studentbalen.
.
Min favoritvintagebutik i hela världen heter Absolut Vintage och ligger nära Brick Lane i London. Där hittade jag denna för bara 10 pund.

Emeliefrida 2011-02-12

Kommentarer
Maria skriver:

Åh vad jag håller med dig om detta! Har med en del fina väskor utan axelrem men blir inte av att jag använder dem heller då det känns "otryggt".

Den 2011-02-13 klockan 20:33:09
URL: http://mariaeleonor.blogg.se/
Lillemor skriver:

Hej gumman! hur har du det, mkt att stå i märker jag med trevliga foton. Hur går det på jobbet och hur mycket arbetar du? Här i Vö går det sin gilla gång, denna veckan har skolorna sportlov. Jag just kommit från gymmet så du ser att mormor ligger i. Kommer du hem till Din dag. Kram mormor

Den 2011-02-23 klockan 12:23:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0