Stackars fötter.

.
Mina stackars fötter får stå ut med mycket. De får lida sig igenom ändlösa nätter i 13 cm klackar, studsandes upp och ner på ett dansgolv. De får frysa i alldeles för kalla skor i decimetervis med snö. De får trängas i storlek 35 när de egentligen är en storlek 37. De får springa barfota på vasst grus. Promenera runt i Paris i alldeles för platta kornblå ballerinaskor.

Stackars, stackars fötter.
Men hittar man ett par fina skor, så gör man.
Då spelar de ingen roll att de är en storlek eller två för små, alldeles för höga eller för kalla för årstiden. Går det snabbare att springa över gruset än att gå på gräset så gör det. Var Paris menat att bli upptäckt i mina finaste ballerina skor så får de helt enkelt stå ut.

Men ibland tycker jag synd om dem.
Faktiskt.

Emeliefrida 2011-01-06

Kommentarer
chi skriver:

Jag vet precis vad du menar! Speciellt om man hittar skor secondhand, då kan man ju inte låta bli att ta hem dom och trycka ner fötterna i dem och gå flera mil tills de spricker i sidorna :)

Den 2011-01-06 klockan 20:57:51
URL: http://linhchitranle.blogspot.com/
Linda skriver:

När jag var i paris gick jag säkert tre mil i ballerinaskor på tre dagar..inte helt bra, men helt klart värt det :)Den 2011-01-08 klockan 10:57:45
URL: http://www.prickigtochblommigt.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0