Traderaförlust.

.

Är det friskt att bli väldigt ledsen över att förlora en plåtburk som det står potatismjöl på på tradera? Jag hade lagt ett bud och var helt övertygad om att jag skulle vinna den fina metalltingesten. Men så glömde jag gå in och titta nu i nyårshetsen och vips så var den borta. Den hade passat perfekt i mitt fantasikök.

Så jag knappade mig fram på tangenterna och lade två bud på dessa fina saker istället.
Emeliefrida 2011-01-01

Kommentarer
Rebecca skriver:

Jag missade också en auktion på tradera igår, och jag blev också hemskt ledsen. Hoppas du vinner de där godbitarna istället!

Den 2011-01-03 klockan 11:54:38
URL: http://hallonsemla.devote.se
Maria skriver:

Det är helt friskt enligt mig, jag hade med blivit ledsen! Haha vad materiell man är ;)

Den 2011-01-07 klockan 22:58:57
URL: http://mariaeleonor.blogg.se/
Viljardiana skriver:

I am so happy that this site finally is back to maintain its peak position.

Den 2011-06-21 klockan 11:35:05
URL: http://viljardiana.blogpaint.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0