En rutig kokbok.

.
.
En väldigt bra kokbok. Den är rutig, rosa och innehåller en massa goda recept. Jag var nördig nog att sitta och flika de allra bästa.

Kommentarer
Maria skriver:

flikar är bra grejer!

Den 2011-05-27 klockan 20:51:57
URL: http://mariaeleonor.blogg.se/
Malin på Sugarcandymountain skriver:

Angående just den där lasagnen skulle jag rekommendera dig att blanda ner lite rivet citronskal också! Vi brukar göra sån vegolasagne då och då, och skalet verkligen lyfter det hela, tycker jag. Manne(n) tycker det smakar efterrätt med citron, men det brukar jag strunta i och ha i ändå haha. Dessutom brukar vi ha svamp i... Skivade champinjoner som förstekts lite för att inte vara så soppiga.

Den 2011-05-28 klockan 18:36:52
URL: http://sugarcandymountain.wordpress.com
Karoline skriver:

vilken bra bok det verkar vara!

tack så mycket för dina fina ord på min sida.

Din blogg är superbra den med! Kram

Den 2011-10-06 klockan 23:33:28
URL: http://ikarolineshuvud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0