Piffa till ett tråkigt träbord.


Du behöver häftstift, en sax, en fin vaxduk efter behag och en hammare. Och givetvis ett billigt träbord. (Jag köpte mitt på Claes Ohlson.)
Mät ut hur stor bit av duken du behöver. Jag höftade lite, som jag brukar göra, och det blev väldigt bra. Ögonmåttet är att lita på! Tryck sedan dit häftstiften längs kanten och slå några slag med hammaren om fingrarna blir ömma.
Tadamtadaa! Ett fint bord som ingen annan i ditt hus har.
Fint, fint fint!Kommentarer
josefine skriver:

Ojdå, hur kunde detta ske!!! en fläck på finhanduken,Ve och fasa.

Men misströsta ej,morsan far raka vägen till

Erikshjälpen imorgon.Hon står först i kön 25 minuter

innan insläpp, armbågar sig fram till kökshanduks-

avdelningen och sliter allt av intresse ur andra husmödrars händer.... Ack ja vad gör man inte för sitt eget kött och blod.På tal om annat, ha en skön helg.

Puss och kram

Den 2011-05-20 klockan 13:52:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0