Vem torkade sig på finhandduken?!

.
Helt plötsligt hänger den där, skrynklig och blöt. Och en liten fläck syns på tyget. "Vem torkade sig på finhandduken?!" utropar jag och det blir tyst i köket. Jag inser snabbt att jag gått för långt och att mina pedantiska fasoner i mitt nya kök nu har nått sin bristningspunkt. Jag ber Agnes och Siri lite generat om ursäkt, sneglar med darrande läpp mot min fina handduk och känner mig som Monica i vänner. Skyndar mig fram, rättar till den och hintar försiktigt mot handduken som hänger bredvid spisen. Den är ju helt enkelt inte lika fin och mycket bättre att torka sig på.Kommentarer
Fröken Fynd skriver:

Jag förstår hur du känner dig! Jag har också en hel del prylar som har högt sentimentalt värde...men så brukar jag tänka att "äsch används det inte gör det ju ingen nytta". Hoppas den blir ren och fin igen.

Trevlig blogg du har!

Den 2011-05-18 klockan 23:22:12
URL: http://www.frokenfynd.se
Lovisa skriver:

Confession time! Jag tror jag torkade mig en snabbis med den efter att jag hade diskat, på agnes födelsedag! Förlåt!!

Den 2011-05-19 klockan 16:18:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0