Alvesta Form och Design.

 
Alvesta Form och Design
Kyrkogatan 1/ Scheelegatan 1, Alvesta Östra avfart
 
Telefon:
076-146 76 71
0472-10 000
 
 
Karta hittar du här!
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 

Har ni vägarna förbi Alvesta så tycker jag att ni ska svänga förbi Alvesta Form och Design. Jag har inhandlat nästan hela min lägenhet där och det är näst intill omöjligt att komma ut därifrån utan något i händerna. Jag har då inte lyckats än i alla fall.

 

När jag var där i lördags med mamma kom jag hem med en ny gul taklampa till mitt vardagsrum, en fluffig kudde, en plåtburk med rosor på och ett gult decilitermått.

 

Och mitt loppishjärta klapprar vidare.

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0