Kvällssyssla.

 

 

 

 

Jag fick en släng av organisering-och-pysslings-mani såhär på lördagskvällen och började precis att fixa i mitt skafferi. Ska bland annat lägga in ett fint hyllpapper. Ett bra tips om man vill göra sitt skafferi lite gladare och finare.

 

Det kommer nog bli finfint!


Kommentarer
martina skriver:

Just nu har jag 9st superhärliga tävlingar i min blogg!I den första tävlingen kan du vinna en lyxig expertbehandling av dina ögonfransar & ögonbryn!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8032/tavla-om-en-behandling-for-dina-fransar-bryn/I den andra tävligen vinner 5st personer ett presentkort hos Dalala.se

http://martinaolsson.myshowroom.se/8128/tavling-vinn-presentkort-hos-dalala-se/I den tredje tävlingen kan du vara med och tävla om en valfri vara från Evas Underkläder för max 300kr!

http://martinaolsson.myshowroom.se/7914/tavling-vinn-valfri-vara-fran-evas-underklader-for-max-300kr/I den fjärde tävlingen kan du vinna en rabattkod på hela 20% på en valfri vara hos Hope Design!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8066/tavling-vinn-en-rabattkod-pa-hela-20-hos-hope-design/I den femte tävlingen kan du vinna ett härligt resekit från Stockholmsgruppen Cosmetics!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8081/tavling-vinn-ett-harligt-resekit-fran-stockholmsgruppen-cosmetics/I den sjätte tävlingen kan du vinna ett valfritt iphoneskal till ett värde av max 500kr!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8118/tavling-vinn-ett-valfritt-iphoneskal-for-max-500kr/I den sjunde tävlingen har du chansen att vinna en valfri huvårdsprodukt ur Savidermas sortiment!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8124/vinn-en-valfri-hudvardsprodukt-fran-savidrema/I den åttonde tävlingen kan ni vinna en valfri earcuff från Xenobiadesign!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8134/vinn-en-valfri-earcuff-fran-xenobiadesign/Och i den nionde tävligen så vinner två personer valfria, härliga produkter från märket I love!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8500/tavling-vinn-valfria-produkter-fran-i-love/Ha en bra dag :)

Den 2011-10-09 klockan 08:03:01
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Rebecca skriver:

Såklart jag ska berätta om katterna! :) Jag tog med mig Elliot när jag flyttade hemifrån. Han föddes hemma hos mamma och pappa och han var anledningen till att jag flyttade. Han hade aldrig varit ute och fick alltså bli innekatt eftersom jag bor mitt inne i stan. Jag skulle aldrig ha en katt ensam så därför fick jag nys om Olof och åkte och räddade honom från dränkning. Då var han bara 2 månader 1 månad för liten för att tas ifrån sin mamma, men det fanns inget att göra. Båda är alltså innekatter, vilket går alldeles utmärkt. Jag var lite anti till innekatter innan jag flyttade för vi har alltid haft utekatter hemma och jag tyckte att det kändes taskigt, men de vet ju liksom inget annat. Elliot går ut i koppel ibland, men det vill inte Olof.. Ibland sitter de med mig på uteplatsen och solar, men smiter fort in igen om de hör eller ser något otäckt. Jag kommer inte att släppa ut dem förrän vi har ett fast och tryggt boende utan mycket trafik. Jag vill inte släppa ut dem och så kanske man ska flytta och i nästa lägenhet har de inte möjlighet att gå ut. Så kom ju Lillan och det känns att vi är många. Vi har ganska stor lägenhet, 75 kvadrat så de har gott om plats att busa på ändå! Det som jag upplevt som ett problem är ju att man blir väldigt låst. Man kan inte åka iväg spontant utan måste planera så att det finns någon som kan vara barnvakt. Ibland är det lite jobbigt att be om det, men vi har många fina vänner som gärna ställer upp. och så har ju katterna alltid varandra. jag har träffat så många ensamma innekatter och de blir nog lite ledsna helt enkelt, så ett tips är att ha två. Det blir inte mycket dyrare än en. Bara man ser till att teckna en försäkring det första man gör. Tror jag betalar 50 kronor per katt och månad och då har jag den bästa försäkringen. Som student kan det ju vara bra att räkna på sådana saker inna, oväntade veterinärkostnader, specialmat och kattsand.

Men att skaffa katt är nog det bästa jag gjort. De ger så mycket, mina bästa små vänner. Det är alltid någon som möter en när man kommer hem. Du får jättegärna fråga mig om du undrar något. Katter är bäst, ingen protest. Klart du ska ha en katt!

Den 2011-10-09 klockan 11:12:42
URL: http://hallonsemla.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0