Sprakande rött i fönstret och en ny duk på bordet.

 
 
En ny duk i köket kan göra så mycket. Ja, det känns nästan som om man möblerat om eller gjort något så radikalt som att måla om en vägg. Och så är det bara ett stycke textil som man slängt ut över bordet. Ja, och så var det dags att rensa lite bland växterna i fönstret, det började faktiskt likna en djungel. Och så har jag ett nytt "saltkar-set" som jag köpte på Röda korset för fyrtio kronor. 
 
I fönstret har jag placerat mina fantastiskt sprakande röda ljusstakar som jag inhandlade på Tempus, likaså duken i linne är därifrån. (Ni kan läsa hur ni hittar dit osv här!) Den mindre ljuslyktan i fönstret är från Olofs Handelsbod i Moheda. Tulpanerna är av trä (hallå, hur lat är man?!) och inhandlades på en loppis i Ekeby för några kronor styck och den blå vasen är från Åhlens. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0