Inte ett kök utan kastruller.

 
Yepp, jag forstätter att utöka min samling av miniatyrting. Senaste fyndet är ett par fina
kastruller med retromönster i vitt och rött. Det ser lite ut som lotusserien av kastruller och
köksattiraljer. 
 
Håll utkik efter nästa enastående ting som jag klickat hem på tradera! 

Kommentarer
K skriver:

Love it! Vad har du fått ge för alla småprylar? Jag var på loppis en gång där folk som samlat ställer upp och säljer. Hur mycket dockskåpsgrejer som helst! Men vad dyrt det var. Tyckte jag, eller vad ligger det på ungefär för dig?

Svar: Hej! Jag vet, det är ganska dyrt faktiskt. Säkert beroende på något slags uppsving för dockhusmöbler och dockhus som samlarobjekt, främst retrogrejer från Lundby. Men de grejer jag har köpt har jag prutat till mig av en lokal allt-i-allo-man. Så jag har fått bra priser. För alla köksdelar, en miniteve och en toalett så betalade jag dryga hundralappen. På tradera brukar det tyvärr bli ganska dyrt. Mitt senaste köp var en liten vinylspelare som jag betalade 120 kronor för (!) Håll utkik efter den i bloggen! :) Kul att du tycker det är kul med dockhusprylar!
kram!
.

Den 2012-12-12 klockan 14:46:40
URL: http://hushprettybabe.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0