En barnslig tanke.

 

 

 

 

Idag sken solen in i mitt köksfönster när jag vaknade. Jag blev så glad! En liten barnslig tanke om att redan någon av mina krukväxter börjat växa plingade till i mitt sömndruckna huvud. De hade de inte så klart. Men så här ser det ut än så länge i mitt fönster.

 

Jag har en känsla av att det var vårens första dag idag. Jag satt ute på balkongen med en filt, en kopp te och sydde om min nya mockajacka. Och hela tiden med solen i ansiktet. Åh!

 

 


Kommentarer
Maja-Stina skriver:

I kväll ska jag plantera (hihi) en tanke om växter och kryddor hos min sambo. Och hoppas att det blir hans helg-göra. Annars får jag ta tag i saken själv. Så vackert!

Den 2012-02-24 klockan 16:31:18
URL: http://www.unt.se/hemmafix

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0