En odlingsverkstad i köket.

 

 

 

Förra veckan förvandlades mitt kök till ett krukmakeri och idag blev det inget mindre än en liten odlingsverkstad. Mina pastelliga krukor fylldes alltså med jord och frön och ska nu förhoppningsvis spira i mitt köksfönster.

 

Jag håller tummarna för sol resten av veckan så D-vitaminen flödar in och smultronen, pelargonierna, basilikan och avokadon skjuter i höjden!


Kommentarer
Mamma & Pappa skriver:

Hej gumman!

I Costa Rica ar det varmare an var,ca 30 grader och ingen vind!

Har varit i Panama i nagra dagar och nu skall vi upp langs pacific coast och vandra bland vulkaner mm.

Svart med sms dar vi varit senaste tiden men nu blir det nog battre sa skriv garna!

Bloggen ar grymt fin!!Puss & Kram

Mamma & Pappa

Den 2012-02-23 klockan 02:38:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0